Servetele curatare dezinfectare makeup Beautysoclean 200 buc Servetele curatare dezinfectare makeup Beautysoclean 200 buc
Denumire:Servetele curatare dezinfectare makeup Beautysoclean 200 buc
Pret:
Pret: 125.00 LEI 125.00 LEI
Gramaj:Suma gramajelor produselor din pachet.
Nuante:Produsul nu are aceasta caracteristica.
Sumar:

Servetele curatare dezinfectare makeup si machiaj 200 buc, beautysoclean cosmetic Sanitizer Wipes 200pcs

Cumpara Adauga in WishlistElimina bacteriile si germenii de pe rujuri, lip-gloss, creioane de ochi, creioane de buze, aplicatoare de mascara, anticearcan; testat dermatologic; non-iritant.

La reaplicarea rujului sau gloss-ului dupa masa, particulele de alimente (si bacteriile lor) pot ajunge in produsul dumneavoastra contaminandu-l. Lip gloss-ul cu aplicator este in mod special riscant, pentru ca dupa aplicare bacteriile de la nivelul buzelor vor contamina intregul produs prin intermediul aplicatorului. Agentii de hidratare si uleiurile folosite la formularea rujurilor, pot fi baze perfecte pentru reproducerea bacteriilor.

Folosind Cosmetic Sanitizer Wipes pe ruj sau pe aplicatorul de gloss dupa fiecare aplicare, va ajuta la prevenirea contaminarii.

Aplicatorul de mascara este deasemenea un bun mediu pentru dezvoltarea germenilor care cauzeaza iritatii si infectii ale ochilor. Prin curatarea aplicatorului cu Cosmetic Sanitizer Wipes dupa fiecare utilizare, se asigura prevenirea contaminarii intregului produs.

Cum se utilizeaza: foloseste Cosmetic Sanitizer Wipes pentru a curata dupa fiecare utilizare atat rujul, aplicatorul de lip-gloss, anticearcanul sub forma de ruj, aplicatorul de mascara, cat si orice alt produs din aceste categorii, sau accesorii folosite pentru aplicarea acestora.- Conditioning Brush Cleanser 125ml si 250ml
- Cosmetic Sanitizer Mist 120ml si 250ml
- Cosmetic Sanitizer Wipes 48pcs si 200pcs