Spray curatare dezinfectare pensule machiaj si makeup Beautysoclean 125ml Spray curatare dezinfectare pensule machiaj si makeup Beautysoclean 125ml
Denumire:Spray curatare dezinfectare pensule machiaj si makeup Beautysoclean 125ml
Pret:
Pret: 66.00 LEI 66.00 LEI
Gramaj:125
Nuante:Produsul nu are aceasta caracteristica.
Sumar:

Spray curatare dezinfectare pensule machiaj si makeup 125ml, BeautySoClean Conditioning Brush Cleanser

Cumpara Adauga in WishlistCurata delicat, reconditioneaza si dezinfecteaza pensulele pentru make-up, in conditii de siguranta atat pentru fibrele naturale cat si pentru cele sintetice.

Testat dermatologic. Non-iritant.

Pensulele pentru machiaj sunt cele mai importante instrumente pentru aplicarea unui machiaj perfect, dar ele pot fi, deasemenea, cel mai mare vinovat pentru raspandirea bacteriilor si a mirobilor pe fata si pe produsele de make-up.

Conditioning Brush Cleanser este un cleanser foarte efficient si totodata bland care dizolva rapid toate reziduurile patrunse intre perii pensulei, lasand-o curata, proaspata si moale.

Amestecul perfect de alcool si emolienti asigura pensulei o uscare in cateva secunde si o textura moale si catifelata. Conditioning Brush Cleanser nu este iritant.

Cum se utilizeaza: pentru o curatare zilnica, pulverizeaza Conditioning Brush Cleanser pe pensula, dupa care stergeti cu fermitate pensula cu un prosop de hartie. Perii acesteia se vor usca in cateva secunde.- Conditioning Brush Cleanser 125ml si 250ml
- Cosmetic Sanitizer Mist 120ml si 250ml
- Cosmetic Sanitizer Wipes 48pcs si 200pcs